Hondenscholen en gedragstherapie in Flevoland

Hondenscholen in Nederland: Flevoland

 

 

De hondenscholen
en scholen voor gedragstherapie voor honden
staan hieronder
alfabetisch gerangschikt op plaatsnaam


Hondenspecialist Arnoud Busscher

 

Hondenspecialist

Mijn naam is Arnoud Busscher. Ik ben een gediplomeerde hondengedragstherapeut. Omdat ik ook puppy cursus geef noem ik mijzelf een hondenspecialist.
Mijn belangrijkste taak is het adviseren van hondeneigenaren hoe zij het gedragsprobleem van hun hond kunnen oplossen.
In de dagelijkse omgang met honden en hun bazen merk ik dat de gewone hondentrainingen niet altijd voldoende te bieden hebben voor mensen die in het bezit zijn van een probleemhond. Zij blijven vaak met het gedragsprobleem zitten met alle gevolgen van dien. Om gedragsproblemen bij uw pup te voorkomen geef ik een puppy cursus.

Hondengedragstherapie

De aard van de gedragsproblemen bij honden die ik tijdens mijn werk tegenkom zijn uiteenlopend van onzindelijk gedrag, ongehoorzaamheid tot zeer agressief gedrag. In een consult bij u thuis bespreek ik een doelgerichte gedragstherapie die het gedrag van uw hond zal verbeteren. Meer informatie vindt u terug op mijn website www.hondenspecialist.nl 

Puppy cursus

Naast het analyseren en oplossen van gedragsproblemen bij honden houd ik mij ook bezig met het begeleiden van mensen die in het bezit zijn van een pup. Ik doe dit niet met het geven van een standaard puppycursus, maar met een puppy cursus geheel privé. Het doel van deze cursus is dat men met de pup een goede start maakt en op deze manier het ontstaan van gedragsproblemen met de hond voorkomt. Meer informatie over de puppycursus vindt u op mijn website www.hondenspecialist.nl

Hondenspecialist Arnoud Busscher

Vestigingsplaats: 

Almere

www.hondenspecialist.nl

Honden vinden het heerlijk om hun neus te gebruiken! Praktijk Speuren is voor honden een natuurlijke manier van speuren waarbij de hond samen met de baas (als team) een persoon opspoort. De hond werkt hierbij in een tuig en aan een lange lijn. Het spoor bestaat uit de menselijke geur van de spoorlegger, dat de (speur)hond vooraf krijgt aangeboden. Om het spoor te kunnen volgen moet de speurhond de geur van de spoorlegger onderscheiden van alle andere geuren die hij onderweg tegenkomt.
Aan het eind van het spoor, wordt de speurhond beloond met de “kick” van het vinden van de persoon en krijgt natuurlijk ook wat lekkers.
De speurkwaliteiten van honden zijn verbazingwekkend! Met de juiste begeleiding kan de hondenneus fantastische prestaties leveren, zoals het volgen van sporen over diverse paden door de Gooise bossen, waarbij hij allerlei kruisingen tegenkomt, soms een weg moet oversteken en voorwerpen gaat “aanwijzen”.
Tijdens de gratis proefles kunnen honden en hun bazen zelf ervaren hoe leuk het Praktijk Speuren is.
 

Speurhondentrainer

Vestigingsplaats: 

Almere

Martin Gaus Hondenschool Lelystad

Alle Martin Gaus Hondenscholen werken volgens dezelfde leermethode, gebaseerd op de meest recente inzichten.

Martin Gaus Hondenschool Lelystad

Vestigingsplaats: 

Lelystad