Hondenscholen en gedragstherapie limburg

Hondenscholen in Nederland: Limburg

 

 

De hondenscholen
en scholen voor gedragstherapie voor honden
staan hieronder
alfabetisch gerangschikt op plaatsnaam


 

Hondeninstituut Dogs@Work

Bij Dogs@Work leert u kennis en inzicht te krijgen in het wezen ‘hond’, zodat u in staat bent zijn gedrag te verbeteren waardoor de hond een aanwinst wordt voor zijn omgeving.

Hondeninstituut Dogs@Work

Vestigingsplaats: 

Beek

Hondenschool Limburg

Bij de hondentolk gaat opvoeden vóór trainen. Relatie gaat vóór prestatie!
Gehoorzaamheid is een logisch gevolg van een goede opvoeding, niet van training! Zij richten zich specifiek op het opvoeden van puppy's en jonge honden in gezinnen.

Tevens cursussen in Roermond en Maastricht.

Hondenschool Limburg

Vestigingsplaats: 

Geleen

Honden-gedragspraktijk Limburg

Gedragstherapie voor honden: Alleen resultaten tellen!

Het verbeteren van probleemgedrag van een hond is geen makkelijke opgave. Er zijn  vele meningen en adviezen te vinden op internet en in boeken over gedragstherapie voor honden. Misschien je krijgt advies van vrienden of bekenden. Toch blijken die goedbedoelde adviezen meestal niet te werken. Om met gedragstherapie voor honden échte oplossingen te bereiken is professionele en deskundige hulp nodig.
Maar, welke gedragsdeskundige kies je dan?

Probleemgedrag van honden verbeteren vraagt kennis, ervaring, inzicht én talent.

Juist díe combinatie maakt dat honden-gedragspraktijk de Hondentolk®  in korte tijd resultaten scoort. Wat voor jou onoplosbaar lijkt, blijkt toch te kunnen. In drie stappen. Alleen resultaten tellen. Dat is een belofte.

logo-Honden-gedragspraktijk Godfried Dols de Hondentolk®

Vestigingsplaats: 

Geleen

ANIMALE gedragspraktijk & Hondenschool

 

ANIMALE is een advies en gedragspraktijk voor mens & hond!

 

De doelstelling van Animale is:
het geven van begeleiding op maat en deskundig advies, waarbij wij iedere mens & dier combinatie als uniek beschouwen.
Wij werken uitsluitend met diervriendelijke therapiemethoden binnen de gedragstherapie en hondenschool. Wij vinden respect voor mens en dier van groot belang.

U kunt Animale voor diverse diensten raadplegen die gericht zijn op preventieve zorg, hondenopvoeding,testen, advisering en therapeutische begeleiding. Veel kennis en kwaliteiten bieden wij u vanuit eigen praktijk, door gediplomeerde en erkende medewerkers.

Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met dierenartsen en deskundigen binnen de (dier)gezondheidszorg en hulpverlening.

In de voorbije jaren maakten met name veel hondeneigenaren van onze diensten gebruik, en hebben goede resultaten ervaren bij het oplossen van gedragsproblemen bij hun trouwe viervoeter en het volgen van leerzame en leuke cursussen.

Onze hondenschool biedt u puppy- en gehoorzaamheidscurssusen, maar ook behendigheid, speuren, flyball, freestyle e.d. Deskundigheid, respect en klantvriendelijkheid zijn de kernwoorden van onze organisatie.

Heeft u een specifieke vraag of bent u er niet zeker van of u bij ons wel op de goede plek zit? Neem gerust contact op wij helpen u graag verder.

Tel. 045-5680398 of mail: contact@animale.nl

ANIMALE Gedragspraktijk voor mens & dier!

Vestigingsplaats: 

Heerlen, Maastricht en Wijnandsrade

Dog's Leader

 

Dog's Leader werkt aan de hond-baas binding, een team vormen met uw hond en de hond laten weten dat hij op u kan bouwen. U begeleidt uw hond bij het maken van de juiste keuzes en stimuleert hierbij goed gedrag.

Goed gedrag staat in alles voorop, gedragsproblemen los je niet op met gehoorzaamheidslessen.

U kunt bij mij terecht voor gedragsbegeleiding aan huis, privé hondenschool en interne rehabilitatie.

Dog's Leader

Vestigingsplaats: 

Stevensweert

Time out voor dieren

Uw huisdier weer lekker in zijn vel met Jin Shin Jyutsu®?

Weert is de eerste plaats in Nederland waar Jin Shin Jyutsu ® wordt toegepast. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken en het dier komt weer lekker in zijn vel te zitten. Het dier wordt rustiger, minder angstig, minder agressief, zelfverzekerder, de vertering gaat beter, verstoppingen lossen op. Ook verlicht het lichamelijke klachten van o.a. ledematen en organen. Jin Shin Jyutsu is een Kunst, geen techniek. Het is een Kunst die de Levensenergie harmoniseert door lichaam en geest in balans te brengen en werkt op het lichamelijke, emotinele en mentale niveau van het dier. Door me te concentreren op de ademhaling en tegelijkertijd mijn handen op bepaalde plaatsen op het lichaam van het dier te leggen wordt geblokkeerde energie weer op gang gebracht. Het mooiste is dat dieren niet kunnen simuleren, er kan dus geen placebo-effect optreden. En als prettige bijwerking kan genoemd worden dat de band tussen baas en dier sterker wordt, het contact wordt beter. De behandelingen worden uitgevoerd op locatie, omdat dit voor het dier het meest comfortabel is.

Voor meer informatie: Annemieke Driessens, tel. 0495-450623.

Time out voor dieren

Vestigingsplaats: 

Weert