Donnamosa

Sinds 2004 is Donnamosa.nl actief op internet met een website over het hondenras de Gos d’atura català.
Aanvankelijk om informatie te verschaffen over dit hondenras, o.a. middels ons Gossenforum. Reacties en ervaringen van eigenaren van de gos, verzameld ten tijde van mijn gossenforum zijn nu ondergebracht en te vinden in het Gossenboekje.

Mettertijd is de aandacht – via hondenrassen, gedrag, kennel en fokkers- komen te liggen bij Dieren en Kunst, Art & Animals. Werk van kunstenaars uit diverse disciplines. U treft dan ook bij ons aan kunst, schilderijen, hondenportretten, portretten van dieren, fotografie, beelden en ander werk en vormen van kunst. Ze hebben allemaal de overeenkomst: Dieren.

Ook op Facebook kunt u ons vinden met volop aandacht voor Art and Animals,  Dieren en Kunst en natuurlijk op Pinterest Donnamosa Art and animals.
Daarnaast vindt u op deze website een overzicht van hondenscholen, gedragstherapie en speurtraining voor honden, aangegeven per provincie en kunt u nog steeds alles lezen en te weten komen over het hondenras de Gos d’atura Catalá (Catalaanse herder) middels het voormalig Gossenforum: Gossenboekje.

Tot slot aandacht voor dieren en gezondheid: hondenrassen en allergie: een verslag van mijn zoektocht naar een geschikt hondenras binnen ons gezin waar allergie een rol speelt.