Gaudy: Een heerlijk (honden) (luizen) leventje

17 september 2007,
5 1/2 maand

Hoi Donna en Rosa,

Het gaat hartstikke goed met mij en ik groei als kool zegt mijn baasje want ik weeg al 13 kilo en dat terwijl ik niet eens zo’n grote eter ben.

Ik ga elke dag 2 keer naar het bos en dat is helemaal leuk, want dan kom ik allemaal andere honden tegen en daar kan ik dan mee spelen. Als ik ze aan zie komen wil ik er direct naartoe hollen, maar dat mag niet van de baas ik moet dan altijd even wachten. Afgelopen week hadden we de puppie cursus ook in het bos en dat was voor mij natuurlijk bekend terrein. Mijn baasje moest zich achter een boom verstoppen en ik moest hem toen zoeken. Ik was wel even bang dat hij weg ging hoor, maar ik had hem al heel snel gevonden achter die boom.

Ik luister ook altijd heel goed en let goed op waar mijn baasje heenloopt in het bos. Als ik geplast heb of kom als hij mij roept krijg ik altijd een lekker snoepje. En als ik plassen regen zie in het bos duik ik er altijd helemaal in en dat vindt mijn baas niet altijd zo leuk geloof ik.
De heide vind ik het allerleukste want daar kan ik ook zo leuk doorheen springen met vier poten tegelijk 🙂 Mijn baasje zegt soms dat ik net een kangeroo ben, zulke rare sprongen maak ik als ik blij ben.

Ik vind andere mensen ook wel leuk, maar kleine kinderen vind ik wat minder leuk daar ga ik wel eens tegen blaffen. De kinderen die bij mijn baasje thuis op bezoek komen vind ik wel weer leuk, want die ken ik inmiddels wel en die spelen dan altijd met me. En als mijn baasje ‘s avonds lekker naar de TV gaat kijken, vind ik het altijd heerlijk om te gaan klieren en aandacht te vragen want misschien gaan ze dan met mij nog even met de bal spelen in de tuin 😉 Het leukste vind ik als ze achter me aan gaan hollen als ik de bal heb, maar nu moet ik de bal vaak aan hem dan geven en dan protesteer ik eerst wel even, want het is veel leuker als ze achter me aan hollen. Maar als ik de bal niet geef dan stoppen ze met spelen dus dan doe ik dat dan maar pfuh!

Als er bezoek komt ga ik altijd snel kijken wie eraan komt, want het is wel gezellig als er bezoek is en dan gaan ze me lekker knuffelen. Het liefste ga ik lekker op mijn rug liggen en laat me dan heerlijk kroelen over mijn buik ….
Nu ik wat zwaarder ben kan ik nog leuker met andere honden spelen want dan ga ik eroverheen hangen en vallen zij lekker op de grond. Ook ben ik flink aan het wisselen en soms gaan er per week wel 3 tanden of kiezen uit.. Dan spuug ik ze zo bij de baas op schoot.. Maar gelukkig komen de nieuwe tanden en kiezen weer snel door en ik geloof dat de baas wel blij is met die nieuwe tanden van mij!

Ook ben ik al een hele tijd zindelijk en doe niks meer in huis. Wel wil ik er altijd vroeg al uit om te plassen en als mijn baasje dat niet snel genoeg doorheeft naar mijn zin, dan laat ik het zelf wel even weten door flink lawaai te maken beneden.

Nou jullie horen het al, het gaat super goed met mij en ik hoop jullie snel weer te zien om lekker te gaan wandelen en veel te spelen natuurlijk!

Dikke poot van Gaudy

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

1 gedachte over “Gaudy: Een heerlijk (honden) (luizen) leventje

  1. Marga, zei op : 17 September 2007 at 10:12 pm
    H� Judy, hoe komen jullie aan deze foto’s van Rosa
    Vooral de foto’s in het bos met de natte haren. Dan lijken ze sprekend op elkaar.
    Ook hier is zijn er al volop tandjes gewisseld, maar ik heb er�niet ��n teruggevonden.��
    Dat van die 4 poten tegelijk herken ik ook heel goed: ploinggg, ploinggg, om over het hoge gras uit te kunnen kijken, en heel misschien iets weg te zien schieten waar je dan lekker achteraan kunt rennen.

Reacties zijn gesloten.